شمال نیوز : شمشیربند نگفت که ضعف در اداره حلسات و غیبت مکرر رئیس و برخی از اعضای شورا و از حد نصاب افتادن جلسات پارلمان شهری موجب نگرانی مردم می شود یا اطلاع رسانی صریح و شفاف رسانه ها اذهان عمومی را تشویش می کند ؟...
شمال نیوز: نود و یکمین جلسه شورای شهر ساری شامگاه گذشته در حالی برگزار شد که برخی از غائبین جلسه گذشته که غیبت آنان مانع رسمیت یافتن آن شد طلبکارانه رسانه ها را مورد سرزنش قرار دادند .
از " اخم و تخم " برخی از غائین بگذریم اظهارات آغازین رئیس شورای شهر صریحترین واکنش به غیبت خود در جلسه گذشته بود !
شمشیربند به جای پاسخگویی شفاف به افکار عمومی ، نگران اذهان عمومی شد و به رسانه ها توصیه کرد نباید سبب نگرانی اذهان عمومی شوند !
شمشیربند نگفت که ضعف در اداره حلسات و غیبت مکرر رئیس و برخی از اعضای شورا و از حد نصاب افتادن جلسات پارلمان شهری موجب نگرانی مردم می شود یا اطلاع رسانی صریح و شفاف رسانه ها اذهان عمومی را تشویش می کند ؟
البته که مردم بهترین فضاوت ها را خواهند نمود .
و اما در جلسه نود و یکم چه گذشت ...
جلسه نود و یکم شورا با حضور مدیرعامل سازمان اتوبوس رانی و فاوای شهرداری ساری حول محور حمل و نقل عمومی سطح شهر بصورت علنی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار شمال نیوز در ساری؛ مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری ساری با حضور در این جلسه ضمن اشاره به کم بودن کمک های شهرداری به این سازمان گفت: علی رغم دستور شهردار ساری مبنی بر ایجاد توقفگاه اتوبوسها در مرکز شهر اما این کار هنوز انجام نشده است و مشکل پارکینگ عمده ترین مشکل سازمان است.
حسن سلطانی به وجود 66 اتوبوس فرسوده اشاره کرد و افزود: روزانه 31 هزارنفر مسافر در سطح شهر جابه جا می شوند و حدود 3 تا 4 میلیون تومان را خودمان ماهانه برای این منظور هزینه می کنیم.
وی بدهی های سازمان اتوبوس رانی و بحث مالیات ها را از دیگر مشکلات این سازمان برشمرد.
سید مهدی احمدی گفت: سازمان فاوای شهرداری ساری زنگ تفریح شهرداری ساری بوده اما امروز نگرش شهرداری ساری به این سازمان تغییر کرد.
وی با بیان اینکه بخشی از درآمد سازمان اتوبوس رانی از طریق تبلیغات است، گفت: سازمان اتوبوس رانی بعنوان یک سازمان تاثیرگذار در حمل و نقل مسافرین بوده و باتوجه به اینکه این سازمان درآمد زا نیست در بودجه 94 کمک شهرداری به سازمان اتوبوسرانی باید بیشتر شود.
در ادامه کوروش یوسفی طی اظهاراتی ضمن انتقاد از عملکرد سازمان فاوای شهرداری و اتوبوس رانی مبنی بر مشکلات بوجود آمده در اجرای طرح ساری کارت توضیحاتی را در این زمینه خواستار شد.
وی تاکید کرد: به شدت نیاز به ارتقای فرهنگ استفاده از حمل و نقل عمومی داریم.
احداث پارک سوار برای اتوبوس ها از احداث پارک واجب تر است
سعید نجاریان نیز در این جلسه طی اظهاراتی با بیان اینکه سازمان اتوبوس رانی شهرداری ساری یک سازمان 100 درصد خدماتی است بیان داشت: شهرداری باید به سازمان های خدماتی نگاه ویژه داشته باشد و نباید انتظار درآمدزایی داشته باشد.
وی با تاکید بر آلودگی هوای ناشی از پارک 30اتوبوس در مرکز شهر و ایجاد مشکلات خودرو ها برای مردم و کسبه اظهار کرد: احداث پارک سوار برای اتوبوس ها از احداث پارک واجب تر است.
رئیس کمیسیون بودجه و حقوقی شورای شهر ساری به واگذاری اتوبوس های سازمان به بخش خصوصی اشاره کرد و افزود: این کار فشار به اقشار کم درآمد جامعه بوده است.
جمال باقری نیز در این جلسه با بیان اینکه پیشنهادی را در گذشته هم بیان کردیم اما اقبالی به آن داده نشد گفت: تمرکز اتوبوس ها در مرکز شهر بعنوان پارک سوار کار اشتباهی است.
وی پیشنهاد داد: همانند شهرهای بزرگ دنیا، در چند نقطه ی شهر پارک سوار ایجاد شود تا اتوبوس ها در چند مسیر مستقیم و با زمان بندی دقیق حمل و نقل را انجام دهند.
باقری تصریح کرد: به جای صرف هزینه های میلیاردی برای تهیه یک ملک در مرکز شهر برای احداث پارک سوار، بهتر است نگاه کارشناسانه تری به این موضوع داشت.
سید محمد جعفری نیز در این جلسه گفت: ترافیک در ساری به یک بحران تبدیل شده است.
وی مطرح کرد: با فرض بر اینکه مشکل پارک سوار شهر حل شود، آیا زیرساخت های رفاهی و برنامه زمانبند بودن اتوبوس ها برای خدمات رسانی آماده است؟
مدیرعامل فاوای شهرداری ساری با حضور در این جلسه در خصوص پروژه ساری کارت گفت: فاز اول این پروژه از فروردین 93 برای ناوگان اتوبوسرانی اجرا و فاز دوم آننیز برای تاکسی ها بصورت پایلوت بر روی 22 دستگاه ون نصب و به مرحله اجرا درآمد.
علیرضا عظیمی با بیان اینکه از ابتدای اجرای طرح تاکنون 12هزار و 39 عدد کارت فروخته شده افزود: 40 دستگاه اتوبوس به این سیستم مجهز شده است.
وی در پاسخ به اظهارات اعضای شورا مبنی بر ابهام در تراکنش ها و چگونگی اخذ پول از مردم گفت: مبلغ تراکنش ها شفاف است و اعضای شورا می توانند از این فرآیند بازدید داشته باشند.
مدیرعامل فاوای شهرداری ساری پروژه ساری کارت پروژه های فراتر از سطح استان بود، یادآور شد: مشکل فنی در طول اجرای این پروژه وجود نداشت تنها در یک مورد تخلف مالی توسط چند نفر از نیروهای شرکتی که برای اداره باجه ها به کار گرفته بودیم صورت گرفت که پس از 20 روز پول ها از آن ها گرفته و برگردانده شد!
حاشیه ها:
* رییس شورای شهر ساری در ابتدای جلسه به نحوه اطلاع رسانی برخی رسانه ها درهفته گذشته انتقاد کرد و گفت: ما خبرنگاران را افرادی امین می دانیم و آنچه که به مردم انتقال میدهند، نباید سبب نگرانی اذهان عمومی شود.
شمشیربند طی اظهاراتی مبنی بر اینکه بدلیل مرخصی و ماموریت بودن بعضی اعضا جلسه هفته گذشته فقط برای تجلیل از دانشجویان و نخبگان برگزار شد، تاکید کرد: اینگونه نبود که اعضای شورا به دلیل خاصی حضور نیابند.
رییس شورای شهر ساری یادآور شد: اعضای شورا در هیچ طیفی نیستند و همه از طیف مردم و وابسته به مردم اند.
* آقامیری نیز با تکرار اظهارات قبلی اش گفت: جلسه ای تشکیل نشد لذا کسی غائب هم نبود.
وی افزود: در برابر قلم خبرنگاران خود را تسلیم می دانم.
آقامیری خصوصی سازی کامل در اتوبوس رانی را برخلاف نجاریان از محسنات دانست و اظهار کرد: دست های پشت پرده ای در کار بود که بانک انصار مجری بحث ساری کارت باشد و امروز در کارت هایی که به دست مردم داده شده به اندازه ای که از آن ها پول دریافت شد، موجودی وجود ندارد.
آقامیری سپس گفت: مبلغ 178 میلیون تومان از بودجه مربوط به ساری کارت در امور یک موسسه هزینه شده است!
* عدم حضور محمد حسن محمدی کیادهی در این جلسه مورد سئوال و تعجب خبرنگاران بود و برخی آن را بی ارتباط با انتقادات اخیر یک عضو شورا نمی دانستند .
*در این جلسه حسن کلانتری معاون خدمات شهری شهرداری ساری بعنوان نماینده شهردار شرکت کرد.