.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
وزیر کشور :
برخورد جدی وزارت کشور با تبلیغات انتخاباتی زودهنگام
شمال نیوز: رحمانی‌فضلی گفت: تبلیغات زودهنگام جزو موارد تخلف انتخاباتی محسوب می‏‎شود و به صورت جدی به آن رسیدگی خواهد شد.

شمال نیوز: تبلیغات زودرس خلاف مقررات است.تبلیغات زودرس خلاف مقررات است

به گزارش شمال نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، "عبدالرضا رحمانی‌فضلی" با بیان اینکه تبلیغات زودهنگام خلاف مقررات و قوانین است، اظهار داشت: اگر در جایی برای ما مسجل شود که تبلیغات زودهنگام انجام می‌گیرد، حتما جزو موارد تخلف انتخاباتی محسوب می‌شود و به صورت جدی به آن رسیدگی خواهد شد.

اضافه می‎شود رحمانی فضلی در نشست مشترک با استاندارن به جهت‌گیر‌های برخی از رسانه‌ها در پیش از انتخابات اشاره کرد و گفته بود: بسیاری از جهت‌گیری‌ها در رسانه‌ها و محافل سیاسی شروع شده که قضاوت‌هایی در بخش اجرا، نظارت و تبلیغات انجام می‌دهند و همواره درپی این هستند که وزارت کشور را به عنوان یک دستگاه اجرایی به فضای انتخاباتی زودرس و یا به نوعی له و علیه کسی یا کاندیدای خاصی بکشانند.

وزیر کشور در همین باره تصریح کرد: حضور در برخی محافل و استقبال از برخی شخصیت‌ها نباید طوری باشد که تلقی طرفداری و حمایت از جریان یا فرد خاصی شود. بنابراین از استانداران می‌خواهم که به این موضوع توجه کرده و دقت لازم را داشته باشند.

همچنین رحمانی فضلی تاکید کرد: رقابت‌های انتخاباتی از حال حاضر و یا قبل از امسال به صورت پنهانی آغاز شده و با جلساتی که در استان‌ها برگزار شد و همچنین در جلساتی که در احزاب و گروه‌ها تشکیل می‌شود، نشان از این دارد که ما امسال یک رقابت بانشاط، فشرده و قوی را در عرصه‌های مختلف رقابت‌های سیاسی خواهیم داشت.


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.011 seconds.