.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
فاجعه در رودخانه تِلار ؛
چطور یکی از مهمترین رودخانه‌های ایران روسیاه شد..؟ بیش از ۴۸ ساعت آب سیاه!
سیاه شدن آب رودخانه تِلار در چند روز اخیر یک بار دیگر چالش‌های زیست‌محیطی رودخانه‌های مازندران و زخم‌های تحمیل شده بر پیکر رگ‌های مهم حیاتی مازندران را برجسته کرد.

روزگارِ سیاه تِلار؛ روسیاهی زغال بر صورت رودخانه

 

به گزارش شمال نیوز، ، پس از ۴۸ ساعت، این فعال محیط زیست تصمیم به شناسایی محل آلودگی گرفت و متوجه شد که ضایعات زغال سنگ در بالادست رودخانه به داخل آن ریخته شده است.

 

رودخانه تلار یکی از بزرگترین رودخانه‌های شمال ایران است که با ۱۸۰ کیلومتر از سوادکوه سرچشمه می‌گیرد و به دریای خزر می‌رسد. این رودخانه محل زندگی آبزیان زیادی است و آب شرب برخی شهرهاست و کشاورزان نیز از آن برای آبیاری زمین کشاورزی و باغات استفاده می‌کنند.

 

2 روز پیش نیز عطاالله کاویان مدیرکل محیط زیست مازندران در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به علت سیاه شدن آب رودخانه تلار شهرستان قائمشهر اظهار کرد: به دلیل زغالشویی باطله‌ها در کارخانه زغال سنگ البرز مرکزی و رانش شیرابه‌ها به رودخانه تلار آب این رودخانه به رنگ سیاه درآمد.

 

وی گفت: تصاویر منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر سیاه شدن آب رودخانه در محل روستای آهنگرکلای قائمشهر تنها مربوط به آن منطقه نبوده بلکه از سرچشمه البرز مرکزی و آهنگر کلا و بعد از آن را نیز آلوده کرده است.

 

مدیرکل محیط زیست مازندران خاطرنشان کرد: بازدیدی از محل انجام دادیم و به دلیل پایین آمدن کیفیت آب رودخانه این موضوع در دست بررسی قرار گرفت و پیگیری قضایی آن نیز انجام شد.

 

کاویان تصریح کرد: همچنین شکایت از کارخانه البرز مرکزی نیز انجام و به شعبه ارجاع داده شد و در حال حاضر هماهنگی با عالیشاه، دادستان مرکز استان انجام شده که بازدیدی نیز از محل آلودگی انجام دهند.

 

وی ادامه داد: با توجه به اینکه در گذشته نیز شیرآبه‌ها ناشی از شست‌وشوی باطله‌های زغال سنگ به رودخانه ریخته می‌شد اما عامل بازدارنده جدی وجود نداشت و رای مناسبی از مجموعه قضایی در این باره دریافت‌ نمی‌کردیم، این بار از دادستان خواستیم تا مجموعه قضایی رای مناسب و بازدارنده‌ای بدهند./ عصر ایران


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();
نظرات خوانندگان :

مصطفی 30 مهر 1403
برهمه مردم ، رسانه ها محلی و ملی فرض است که این موضوع را بسیار جدی پیگیری و رسانه ای کنند تا این تهدید عادی جلوه نکند و گرنه بسیاری از مسائل بحران زا اگر بصورت عادی و معمولی جلوه کند به مرور بسیار خطرناک، محیط زیست را تهدید خواهند کرد. مدیریت بحران استان نیز می بایست در این موضوع ورود می کرد ولی متاسفانه هیچ اقدامی نکرد.
نا شناس 30 مهر 1403
واقعیت این است که احتمال وقوع را پیشتر کارشاسان و دلسوزان محیط زیست به مدیریت مجموعه دادند ولی مدیر محیط زیست و تیم ناکارامد ایشان هیچ کاری را درست انجام نداده و نمی دهند
بازدید بعد از دو روز آلودگی شدید رودخانه و از بین رفتن زیست بوم چه معنایی می دهد ؟؟
چرا واقعیت را مطالبه نمی کنید
زباله قئمشهر بدتر . زباله امل باز هم بدتر و....
اینها را باید دار زد و محاکمه کرد

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.022 seconds.