آخرین عناوین
پربیننده ترین عناوین
|
فروشگاه بهجای پژوهشگاه ؛ وقتی حسین اسلامی پته دانشگاه مازندران را روی آب می ریزد / حاشیههای ساخت و سازهای جدید دانشگاه مازندران !
شمال نیوز : ساخت و سازهای جدید در محدوده ساختمان مرکزی دانشگاه مازندران در کنار یکی از جاده های بابلسر موجی از اعتراضات پژوهشگران این استان را به همراه داشت و منتقدان اجرای طرح های عمرانی از این دست در یک محیط آموزشی مهم را به هیچ عنوان پذیرفتنی نمیدانند.
به گزارش شمال نیوز، ماجرا از انتشار مطلبی در صفحه فضای مجازی "حسین اسلامی" یکی از پژوهشگران تاریخ مازندران که برای یک سخنرانی به فریدونکنار دعوت می شود، شروع شد و این پژوهشگر در حین سفر به این شهرستان از کنار درب اصلی دانشگاه مازندران عبور می کند و ساخت چندین دهنه مغازه در داخل حیاط دانشگاه مازندران توجه اش راجلب می کند.
این پژوهشگر با مشاهده این ساخت و سازها به شدت ناراحت می شود تا جایی که برنامه سخنرانی خود در فریدونکنار را کنسل و دوباره به محل سکونت خود در ساری باز می گردد.
اسلامی که در شبکه های اجتماعی فعال است و در موضوع های مختلف پیام هایی را در صفحه اینستاگرام خود بار گذاری می کند، این بار یک فیلم چند دقیقه ای برای این ساخت و سازها در صفحه شخصی خود بارگذاری کرد. ( به قول معروف ، حسین اسلامی پته دانشگاه مازندران را روی آب می ریزد ! )
اسلامی در پیام تصویری خود که با یک بیت شعر "هر چه بگند نمکش می زنند وای بر آن روز که بگند نمک" صحبت های خود را آغاز کرد و به شدت این اقدام دانشگاه را مورد انتقاد قرار داده که "چرا برای کسب درآمد محیط دانشگاه آن هم دانشگاه مادر استان باید به محلی برای مغازه سازی تبدیل شود. "
وی در پیام خود گفته بود "دانشگاه مکان مقدس و قابل احترام است و نباید چنین اقدام های در محدوده این دانشگاه انجام شود" و به شدت این اقدام را محکوم کرد.
در چند روز اخیر تعداد دیگری از فعالان اجتماعی و چهره های علمی این اقدام دانشگاه مازندران را محکوم و خواستار توقف فرایند تکمیل این طرح شدند.
دانشگاه مازندران که در شهر ساحلی بابلسر واقع شده ۱۴ هزار دانشجو دارد که از این تعداد ۳۵ درصد دانشجویان غیر بومیاند و از سراسر کشور برای ادامه تحصیل به این دانشگاه آمدهاندو ۶۰۰ دانشجو هم غیرایرانی هستند.
بعد از بالا گرفتن انتقادها از اجرای این طرح در محیط آموزشی، دانشگاه مازندران جوابیه ای صادر و آن را در اختیار رسانه ها قرار داد.
در این جوابیه که به نقل از روح الله رحیمی مدیر فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه منتشر شده آمده است که بدون تردید افتخارات، دستآوردها، موفقیتها و خدمات علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه مازندران که بیش از نیم قرن، همچون نگینی درخشان در شمال کشور میدرخشد، بر کسی پوشیده نیست. سند این مدعا، حضور فعال اعضای هیات علمی، مسوولان و مدیران نخبه و موفق دانشگاه مازندران در راس ارگانها، نهادها، سازمانها و دستگاههای اجرایی در بخشهای دولتی و خصوصی و در سطوح مدیریتی کشوری، منطقهای، استانی و شهرستانی و موفقیتشان در پیشبرد اهداف سازمانی است.
وی افزود: هر زمان، دوستان و عزیزان مسوول در تصمیمگیریها از ظرفیت بالای مدیریتی، اجرایی و علمی دانشگاه مازندران بهره گرفتند، توسعه، ساماندهی و پیشرفت را به همراه داشته است و متاسفانه غفلت از بهرهمندی از توان علمی و دانشگاهی، موجبات برخی فعالیتهای غیرکارشناسانه در سطوح مدیریتی را فراهم نموده است.
مدیر فنی و نظارت بر طرح های دانشگاه مازندران ادامه داد: بسیار شایسته بود دوست عزیزمان، قبل از هرگونه اظهارنظری (که قطعا از روی خیرخواهی و دلسوزانه است)، از ایدهها و جزییات طرح مطلع میشدند تا با ارایهی مطالب غیرواقعی، موجب خدشه به اذهان عمومی نمیشدند.
رحیمی اضافه کرد: بدیهی است دانشگاه مازندران آمادگی دارد جزییات بیشتری از جلسهی راهبردی طرح مذکور را که با حضور اعضای محترم هیات علمی صاحبنظر در این مورد تشکیل شد، در اختیار دلسوزان و فعالان مدنی و اجتماعی قرار دهد.
وی گفت: جلسهای که حاصل آن ایده بازآفرینی فضای مرده و رها شدهی دانشگاه بود که با اجرای این طرح با هدف بازآفرینی، ویلاهای موجود، احیا و فضاهای نمایشگاهی و گردشگری، جایگزین بناهای نامطلوب شرکت تعاونی و کتابفروشی دانشگاه خواهد شد.
رحیمی ادامه داد: مدیریت دانشگاه مازندران، معتقد و مصمم است که در راستای نقش جامعهمحوری دانشگاه، میبایست از تمام توان و ظرفیتهای موجود در منطقه استفاده کرده، از وجود پربرکت صاحبنظران و طرحها، ایدهها، ابتکارات اجرایی و آثار ارزنده صاحبان امر استقبال نموده، بر حفظ اصالت، زیبایی، میراث تاریخی و نمادهای گردشگری شهرستان، تاکید داشته و بر وزانت، متانت و زیبایی آثار تاریخی-گردشگری بابلسر بیافزاید.
دانشگاه مازندران یکی از دانشگاههای دولتی کشور با ۱۳ دانشکده شامل دانشکدههای شیمی، علوم پایه، علوم ریاضی، علوم انسانی و اجتماعی، حقوق و علوم سیاسی، هنر و معماری، علوم اقتصادی و اداری، الهیات و معارف اسلامی، تربیت بدنی و علوم ورزشی، ادبیات و زبانهای خارجی، فنی و مهندسی، علوم دریایی و محیطی، میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی است که در ۲۶۲ رشته - گرایش دانشجو میپذیرد.
از مجموع حدود ۱۴ هزار دانشجوی این دانشگاه، ۷ هزار و ۵۰۰ دانشجو در ۶۰ رشته مقطع کارشناسی، حدود چهار هزار و ۵۰۰ دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و حدود یک هزار و ۵۰۰ نفر در مقطع دکتری تحصیل میکنند. همچنین واحد بینالملل این دانشگاه با ۱۲۰ رشته گرایش در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری، حدود ۶۰۰ دانشجوی غیرایرانی دارد. ایمیل مستقیم : info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
working();
|
working();
|
« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما » هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد