.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
بن گویر خواستار اجرای سریع طرح ترامپ برای آوارگی مردم غزه شد
وزیر امنیت داخلی مستعفی رژیم تروریستی اسرائیل از نخست وزیر این رژیم خواست تا طرح ترامپ برای آوارگی مردم غزه را به سرعت آغاز کند.
بن گویر خواستار اجرای سریع طرح ترامپ برای آوارگی مردم غزه شد

ایتامار بن گویر، وزیر سابق امنیت داخلی رژیم تروریستی اسرائیل روز سه شنبه از پیشنهاد دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا برای «اخراج فلسطینی‌های غزه» استقبال کرد و از بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم خواست تا اجرای این طرح را فورا آغاز کند، زیرا هشدار‌های فلسطینی و بین المللی درباره پیامد‌های پاکسازی قومی تشدید شده است.

 

بن‌گویر که سرکرده حزب راست «قدرت یهود» نیز هست پس از دیدار ترامپ با نتانیاهو در کاخ سفید، در حساب کاربری خود در ایکس نوشت: رئیس‌جمهور ترامپ درباره موضوعات بسیار مهمی صحبت می‌کند: تنها راه‌حل مسئله غزه، تشویق به مهاجرت (آوارگی اجباری) ساکنان آن است. اما وقتی من این ایده را در طول جنگ مطرح کردم برای همه مسخره بود.

 

وزیر مستعفی بار دیگر با تاکید بر اینکه آوارگی فلسطینیان نشان دهنده راهبرد روز پس از جنگ است، از نتانیاهو خواست تا تصویب این طرح را فورا اعلام و اجرای آن را آغاز کند.

 

اظهارات بن گویر در حالی بیان شد که ترامپ پیش از دیدار با نتانیاهو کنفرانسی مطبوعاتی برگزار کرد و طی آن او حمایت خود از طرح آوارگی دائمی مردم غزه را تایید کرده و مدعی شد که به دلیلغیرقابل زندگی بودن غزه که توسط رژیم تروریستی اسرائیل ویران شده است، فکر نمی‌کند که مردم به غزه برگردند و آنها باید برای زندگی کردن مکان دیگری را پیدا کنند.

 

ترامپ مدعی شد که چند تن از سران جهان (نام آنها را فاش نکرد) با او تماس گرفته و از استقبال مردم غزه استقبال کرده‌اند! با این حال، مصر و اردن علنا طرح رئیس جمهور آمریکا را رد کردند و سازمان‌های بین المللی آن را نقض فاحش قوانین بین المللی دانستند.


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.041 seconds.