آخرین عناوین
پربیننده ترین عناوین
|
هشدار AFC به پرسپولیس قبل از دیدار با النصر
روزنامه عربستانی مدعی شد که کنفدراسیون فوتبال آسیا قبل از دیدار حساس پرسپولیس - النصر در نامهای رسمی به باشگاه ایرانی نسبت به استفاده هواداران از مواد آتشزا هشدار داده است.
![]() پرسپولیس دوشنبهشب در یکی از حساسترین و جذابترین بازیهای هفته پایانی دور گروهی لیگ نخبگان آسیا در ورزشگاه آزادی از النصر پذیرایی خواهد کرد.
روزنامه عربستانی الیوم مدعی شد که کنفدراسیون فوتبال آسیا قبل از مسابقه حساس پرسپولیس و النصر در نامهای رسمی به باشگاه ایرانی نسبت به استفاده هواداران این تیم از مواد آتشزا هشدار داده است.
این روزنامه عربستانی نوشت: کنفدراسیون فوتبال آسیا به باشگاه پرسپولیس اعلام کرده است چنانچه هوادارانش در دیدار برابر النصر از مواد آتشزا استفاده کنند این باشگاه با مجازات و جریمه مواجه خواهد شد.
دیدار پرسپولیس و النصر در حالی برگزار میشود که نماینده عربستان با ۱۶ امتیاز صعودش را به دور بعد قطعی کرده است و پرسپولیس با شش امتیاز در رده نهم قرار دارد و برای صعود به دور بعد باید در مسابقه پایانی دور گروهی پیروز از میدان بیرون برود.
استفانو پیولی، سرمربی ایتالیایی النصر، تصمیم گرفت در این بازی به کریستیانو رونالدو و جان دوران، دو ستاره آماده خط حمله تیمش استراحت بدهد. البته النصر اوتاویوی پرتغالی، سلطان الغنام و الخیبری را به هم به خاطر آسیبدیدگی در اختیار ندارد. ایمیل مستقیم : info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
working();
|
working();
|
« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما » هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد