.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
استقبال آمریکا از اقدام غیرسازنده گروه ویژه اقدام مالی علیه ایران
وزیر خزانه داری آمریکا، حمایت خود را از اقدام غیر سازنده گروه ویژه اقدام مالی علیه ایران اعلام کرد.

به گزارش شمال نیوز،«اسکات بسنت»، سکاندار این وزارت خانه از تصمیم گروه ویژه اقدام مالی (FATF) برای اعمال اقدامات مقابله‌ای علیه ایران به دلیل آنچه وی «تهدیدات ناشی از تأمین مالی تروریسم» خوانده است؛ استقبال کرد.

وی همچنین بر ادامه تلاش‌ها برای تقویت نظام مالی بین‌المللی در برابر تمامی اشکال تأمین مالی غیرقانونی تأکید کرد.

وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد: در این نشست که دومین اجلاس عمومی FATF به ریاست مکزیک بود، شرکت‌کنندگان به بررسی موضوعات مختلفی از جمله خطرات ناشی از گسترش تأمین مالی تروریسم، شمول مالی، استانداردهای پرداخت‌های داخلی و بین‌المللی و همچنین پیش‌نویس به‌روزرسانی‌های مربوط به این موارد پرداختند.

بر اساس بیانیه وزارت خزانه داری آمریکا، FATF همچنین موافقت کرد که در مورد طرح‌های پیچیده تأمین مالی اشاعه و دور زدن تحریم‌ها به طور عمومی مشورت کند و وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد که مشتاقانه منتظر تعامل با بخش خصوصی در این زمینه است.

در ادامه این بیانیه آمده است: FATF تغییراتی را در توصیه‌های خود تصویب کرد که بر اهمیت رویکرد مبتنی بر ریسک در ارزیابی و کاهش خطرات پولشویی و تأمین مالی تروریسم تاکید دارد. این تغییرات، اقدامات پیشگیرانه و کاهشی را متناسب با خطرات شناسایی شده، ضروری می‌داند.

بر اساس بیانیه این وزارتخانه، گروه ویژه اقدام مالی، همچنین اقدامات خود را برای مبارزه با سوءاستفاده جنسی از کودکان در فضای مجازی، نهایی کرد.

وزارت خزانه داری آمریکا در پایان آورد: در گزارشی که به زودی منتشر خواهد شد، مشارکت نزدیک با ۳۰ کشور جهان درباره انواع مختلف مرتبط با اخاذی مالی و سو استفاده مستقیم از کودکان بررسی می‌شود.

 


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.009 seconds.