.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
تصاویر خود از اعمال مجرمانه را برای پلیس ارسال کنید
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از شهروندان خواست در صورت ضبط فیلم و تصاویر از اعمال مجرمانه، آنها را برای پلیس ارسال کنند.
تصاویر خود از اعمال مجرمانه را برای پلیس ارسال کنید

سردار علی ولیپور گودرزی گفت: در برخی موارد شاهد هستیم که شهروندان موفق می‌شوند که از یک عمل مجرمانه مثل سرقت، زورگیری، درگیری و ... فیلم و عکس تهیه کنند. اگر این تصاویر به دست پلیس برسد؛ ما می‌توانیم از این طریق خیلی راحت‌تر متهمان را شناسایی کنیم و جریان کشف جرم خیلی سریعتر رخ می‌دهد.

 

وی اضافه کرد: اما متاسفانه شاهد هستیم شهروندان به جای رساندن این تصاویر به دست پلیس، آنها را در شبکه‌های اجتماعی مختلف بازنشر می‌کنند، این مسئله اولا باعث ایجاد ترس و وحشت در میان شهروندان می‌شود. دوما باعث می‌شود متهمان با دیدن تصاویر خود در فضا‌های اینترنتی، به این مسئله پی ببرند که پلیس دنبال آنهاست و بر همین اساس فرار می‌کنند و یا بهتر مخفی شوند که این مسئله باعث می‌شود در کشف جرم و دستگیری متهمان، وقفه ایجاد شود.

 

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ در خاتمه این را هم گفت: قرار است درگاه اینترنتی به شهروندان معرفی شود که از این طریق بتوانند فیلم‌ها و یا عکس‌های خود از اعمال مجرمانه افراد را مستقیما به دست پلیس برسانند و دیگر آن را در دید عموم قرار ندهند. بزودی از این درگاه رونمایی می‌شود.


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.008 seconds.