.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
حمله رژیم صهیونیستی به بیانیه پایانی نشست اضطراری قاهره
رژیم صهیونیستی با حمله شدید به نتایج نشست اضطراری سران عرب در قاهره، مدعی شد که این بیانیه «واقعیت‌های جدید پس از هفتم اکتبر» را نادیده گرفته است.

 

حمله رژیم صهیونیستی به بیانیه پایانی نشست اضطراری قاهره

 

به گزارش شمال نیوز،رژیم صهیونیستی به‌شدت بیانیه پایانی نشست اضطراری سران عرب در قاهره را که درباره تحولات فلسطین برگزار شد، مورد حمله قرار داد و آن را «شکست‌خورده در درک واقعیت‌های جدید» توصیف کرد. تل‌آویو از کشورهای منطقه خواست تا از آنچه «قید و بندهای گذشته» می‌خواند، رها شوند و برای ایجاد «ثبات و امنیت» همکاری کنند.

بیانیه نشست قاهره ضمن محکوم کردن محاصره و سیاست گرسنه‌ نگه‌داشتن غیرنظامیان توسط رژیم صهیونیستی، تصمیم کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه را نیز مورد انتقاد شدید قرار داد.

در همین راستا، «اورین مارمورستین» سخنگوی وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در حساب کاربری خود در پلتفرم «ایکس» مدعی شد که بیانیه نشست عربی «ریشه در نظریات منسوخ» دارد و «واقعیت‌های جدید پس از هفتم اکتبر ۲۰۲۳» را نادیده گرفته است.

وی همچنین از اینکه این بیانیه به حمله هفتم اکتبر اشاره‌ای نکرده و هیچ محکومیتی علیه جنبش حماس مطرح نکرده است، انتقاد کرد.

مارمورستین همچنین بیانیه پایانی را به دلیل حمایت از تشکیلات خودگردان فلسطین و آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) مورد حمله قرار داد و ادعاهای رژیم صهیونیستی درباره فساد و حمایت آنها از «تروریسم» را تکرار کرد.

سخنگوی وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در ادامه ادعاهای خود گفت که «کشورهای عربی طی ۷۷ سال گذشته از فلسطینی‌ها به‌عنوان ابزار فشار علیه تل‌آویو استفاده کرده و آنها را به‌عنوان آوارگان دائمی نگه داشته‌اند.

وی همچنین با بازگشت به طرح «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا درباره انتقال اجباری فلسطینی‌ها از غزه، مدعی شد که این طرح «فرصتی برای ساکنان غزه جهت انتخاب آینده‌شان» است، اما کشورهای عربی بدون بررسی منصفانه، آن را رد کرده و به اتهام‌زنی علیه رژیم صهیونیستی ادامه داده‌اند.

دونالد ترامپ پیشتر طرحی را برای آینده نوار غزه پیشنهاد کرده بود که طی آن باید ساکنان این باریکه به کشورهای همسایه اخراج می‌شدند تا به ادعای او یک منطقه لوکس در نوار غزه ایجاد شود.

کشورهای عربی نیز با هدف مقابله با این طرح روز سه‌شنبه نشستی را در سطح سران در قاهره برگزار کرده و طرح جایگزین مصر برای طرح ترامپ را تصویب کردند.

 


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.074 seconds.