.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
توزیع هرشانه تخم مرغ بالاتر از ۱۴۰ هزارتومان گرانفروشی است
مدیرعامل اتحادیه مرغداران میهن از صادرات ۱۵۲ هزارتن تخم مرغ به ۱۲ کشور خبر داد.
توزیع هرشانه تخم مرغ بالاتر از ۱۴۰ هزارتومان گرانفروشی است

محمد مرادی مدیرعامل اتحادیه مرغداران میهن گفت: قیمت کنونی هرکیلو تخم مرغ درب مرغداری ۵۵ تا ۵۶ هزارتومان است که کماکان کمتر از نرخ مصوب اردیبهشت ماه عرضه می شود.

 

وی با بیان اینکه مشکلی در تولید و تامین تخم مرغ نداریم، افزود: برآوردها حاکی از آن است که تولید تخم مرغ در حدود ۱۱۸ هزارتن باشد که این میزان ۱۰ تا ۱۵ هزارتن مازاد بر نیاز کشور است که براین اساس دغدغه ای برای مصرف نداریم. گفتنی است تا پایان سال برآورد می شود که تولید تخم مرغ به یک میلیون و ۳۷۰ هزارتن برسد.

 

مرادی ادامه داد: با توجه به تقارن ایام ماه رمضان با نوروز، تولید و بازاررسانی محقق شده و بدلیل مازاد تولید صادرات استمرار دارد و به تعهدات عمل کردیم.

 

مدیرعامل اتحادیه مرغداران میهن درباره آخرین وضعیت صادرات تخم مرغ بیان کرد: بنابر آمار از ابتدای سال تاکنون ۱۵۲ هزارتن تخم مرغ به ۱۲ کشور صادر شد و تا پایان سال پیش بینی می شود که ۳ تا ۴ هزارتن بر میزان صادرات افزوده شود.

 

وی با اشاره به آخرین وضعیت خرید حمایتی تخم مرغ افزود: بنابر آمار ۸ هزارتن تخم مرغ با نرخ مصوب ۵۸ هزار و ۵۰۰ تومان از مرغداران در راستای تنظیم بازار خریداری شده است.

 

مرادی قیمت هرکیلو تخم مرغ برای مصرف کننده را ۶۹ هزارتومان اعلام کرد و گفت: قیمت منطقی هرشانه تخم مرغ ۱۴۰ هزارتومان بوده و عرضه با نرخ های بالاتر ۱۰۰ درصد گرانفروشی است، همچنین در میادین هرشانه تخم مرغ با نرخ ۱۲۹ هزارتومان عرضه می شود.


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.01 seconds.