.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
غیررسمی اما موثق ؛
احمدی به عمارت شهرداری ساری می رسد / پایان 5 ماه بلاتکلیفی
شمال نیوز : احمدی که از اعضای شورای ششم شهر ساری است‌ در آبانماه سال گذشته با ۷ رای اعضای شورای شهر مرکز استان بعنوان شهردار انتخاب شده‌ بود که پروسه تایید او از سوی وزارت کشور تا کنون به طول انجامید .
احمدی به عمارت شهرداری ساری می رسد / پایان 5 ماه  بلاتکلیفی

شمال نیوز: خبرهای غیررسمی اما موثق از نزدیک شدن سید حسن احمدی بعنوان‌ منتخب شورای ششم به عمارت شهرداری‌ مرکز استان خبر می دهند .

 

به گزارش شمال نیوز، احمدی که از اعضای شورای ششم شهر ساری است‌ در آبانماه سال گذشته با ۷ رای اعضای شورای شهر مرکز استان بعنوان شهردار انتخاب شده‌ بود که پروسه تایید او از سوی وزارت کشور تا کنون به طول انجامید . 

 

گفته میشود عمده دلیل طولانی شدن این فرایند سابقه مدیریتی اوست اما برخی نیز از دخالت برخی سیاسیون را در این موضوع تاثیرگذار می دانند .

 

بر اساس آنچه این روزها مطرح میشود ، استانداری مازندران بر روی معرفی شهردار منتخب تاکید و وزارت کشور نیز برای صدور حکم احمدی متقاعد شده است .

 

احتمالا معارفه احمدی پس از تعطیلات نوروز انجام خواهد شد . 


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.02 seconds.