.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
روسیه و اوکراین ۵۰۰ اسیر جنگی را مبادله کردند
مقامات در مسکو و کی‌یف از جدیدترین مبادله اسرا بین دو کشور خبر دادند که با میانجیگری امارات صورت گرفته است.
روسیه و اوکراین ۵۰۰ اسیر جنگی را مبادله کردند

اوکراین و روسیه بیش از ۵۰۰ اسیر جنگی را مبادله کردند که جدیدترین مورد از سلسله تبادلات آنها طی سه سال گذشته است.

 

در همین راستا، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین در برنامه پیام‌رسان تلگرام اعلام کرد که ۲۷۷ تن از پرسنل نظامی اوکراین به خانه بازگشته‌اند. زلنسکی گفت که از زمان آغاز حمله روسیه در سال ۲۰۲۲، در مجموع ۴۵۵۲ اوکراینی به کشورشان بازگردانده شده‌اند.

 

وزارت دفاع روسیه نیز به طور جداگانه اعلام کرد که ۲۴۶ سرباز روس توسط کی‌یف تحویل داده شده‌اند. همه سربازان روسی اکنون در بلاروس در انتظار انتقال به خانه هستند.

 

در انتها هر دو طرف از امارات برای کمک به ترتیب دادن این تبادل تشکر کردند.

 

روسیه و اوکراین تا کنون ده‌ها بار اسرای خود را مبادله کرده‌اند، بیشتر این موارد با میانجیگری کشور‌های منطقه مانند امارات صورت گرفته است. مقامات کی‌یف می‌گویند که مذاکرات بین دو طرف در مورد تبادل زندانیان در ماه‌های اخیر و همزمان با سرعت گرفتن پیشروی‌های روسیه، دشوارتر شده است.


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.009 seconds.