.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
انتقاد کیهان از سریال پایتخت :
به نقی «حاجی» می‌گویند تا صفات زشت او را به افراد مذهبی نسبت بدهند/ بی‌حیایی و پاسور بازی هم ترویج شد
حاج‌نقی که بارها بر کلمۀ «حاجی» در سریال پایتخت تأکید می‌شود تا کنایه‌ای به افراد مذهبی باشد، دچار عقدۀ محبت نیز هست. تا جایی که حتی نسبت به سالار (فرزندخوانده خود) حسادت می‌ورزد و تلاش دارد در جلب محبت همسرش ...
به نقی «حاجی» می‌گویند تا صفات زشت او را به افراد مذهبی نسبت بدهند/ بی‌حیایی و پاسور بازی هم ترویج شد

روزنامه کیهان نوشت: نوروز 1404 بار دیگر سریال پایتخت بر آنتن صداوسیما خود را نشان داد. این سریال در فصل هفتم هم اشاراتی سیاسی-اجتماعی درباره اتفاقات روز داشت.

 

پایتخت در فصل جدید خود زیبایی‌های بصری داشته مناظر دل‌پذیری از طبیعت شمال نشان داد. با تمرکز بر پل باستانی، کوشید اهمیت سرمایه‌های معماری کشور را نشان دهد. در این فصل، از لهجه اصفهانی استفاده شد و مشکلات ورزش‌کاران قهرمان به تصویر کشیده ‌شد. قهرمانانی که به دلیل سیاست نامتوازن وزارت ورزش نسبت به ورزش‌های غیرفوتبال، زحمات خود را بر باد رفته می‌بینند. تعمیق این نکات می‌توانست فصل جدید این سریال را به موفقیت برساند ولی سریال هدف دیگری را دنبال کرد. تصویر مطلوب از یک طلبه و تاکید بر اهمیت خانواده از نکات قوت سریال است. 

 

«حاج» نقی معمولی به عنوان پدر خانواده بر صندلی خاصی که نشان از قدرت و سیطرۀ خاص او دارد نشسته و به همه دستور می‌دهد ولی گوش شنوایی ندارد و دچار ثقل سامعه است. البته در ادامه شنوایی خود را بازمی‌یابد اما به دروغ خود را ناشنوا معرفی می‌کند تا زمین رایگان دریافت ‌کند. در ادامه سریال نیز با طرح قضیه «مهلا» بر دروغ‌گویی حاج‌نقی بیش از پیش تأکید می‌شود.

 

حاج‌نقی فردی بد دل است که نسبت به رفت‌وآمدهای دختران خود در دانشگاه و محل کار حساسیت بیمارگونه‌ای دارد. سریال می‌کوشد غیرت پدر به دختران خود را نوعی بیماری روانی معرفی کند تا جایی که هما (همسر حاج‌نقی) برای درمان این معضل به سراغ روانپزشک می‌رود. رفتار این پدر در مراقبت از خانواده و دختران خود کاملا غیرمنطقی و بیمارگونه است. همه افراد از رفتارهای نامتعارف نقی می‌ترسند.

 

حاج‌نقی که بارها بر کلمۀ «حاجی» در سریال تأکید می‌شود تا کنایه‌ای به افراد مذهبی باشد، دچار عقدۀ محبت نیز هست. تا جایی که حتی نسبت به سالار (فرزندخوانده خود) حسادت می‌ورزد و تلاش دارد در جلب محبت همسرش با سالار رقابت کند. شاید سریال قصد دارد افراد مذهبی را به انواع اخلاق ناپسند معرفی کند. با این وصف حاج‌نقی (پدر) فردی دروغگو، حسود، فریبکار، نابهنجار و... است! همچنین روانشناس سریال‌- که شبیه یک فرد روانشناس دین‌مدار گریم شده است- حین گفت‌وگو با مراجعه‌کننده خود، از بیسکویت‌های روی میزش به مثابه ورق‌های پاسور استفاده می‌کند!

 

در «پایتخت7» بازی‌ها بسیار ضعیف است و فقر فیلمنامه مشهود است. شوخی‌های مبتذل بر سر دستشویی رفتن، دستمایه نویسنده شده است؛ در یکی از صحنه‌ها مهمان‌ها یک‌جا جمع شده و منتظرند تا زن ارسطو از حمام خارج شود که نوعی حیا زدایی است.


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();
نظرات خوانندگان :

نا شناس 1 ارديبهشت 1404
بالاخره ترویج بی حیایی شد گناهش به گردن کسانی که این فیلم را تایید کردند وپخش شد ودریدگی درجامعه هم همین طور در روزه خواری علنی حالا ما باید بگوییم ستاد امربه منکر ونهی از معروف
نا شناس 1 ارديبهشت 1404
اگه کیهان در خصوص این سریال سکوت میکرد از عجایب بود ! روزنامه ای سیاسی محض در خصوص سریال طنز چرا باید نظر بده ؟ اقای نویسنده ایا برای خندان مردمی که زیر بار سومدیریت و تورم کمر خم کردن باید از ممیزی کیهان رد شد ؟ قیچی صدا و سیما در این مملکت کم سانسور میکنه که حضرتعالی هم اظهار فضل میکنی ؟ برادر من همین سریال بقول شما آبکی میلیونها مردم رو با تلویزیون اشتی داد . چرا صورت مساله رو پاک میکنی؟ نقی های مذهبی جامعه ما کم نیستن و نباید گفتن پیشوند حاجی به اونها رو توهین حساب کرد . نقی معمولی یکی از هزاران افراد معمولی جامعه است که متاسفانه با متر شما محاسبه شده . نقی معمولی با رفتارهای عامیانه یکی از حاجیهای مردم عادیه و با حاجیهای کانادا نشین چفیه به گردن شما که مظهر تظاهر و ریا هستن تفاوت داره .


ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.01 seconds.