.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
مدیر پخش شبکه یک عزل شد/ اعلام جرم علیه ۸ نفر
معاونت سیما در پی خطای صورت گرفته در برنامه «سیمای خانواده» شبکه یک سیما اطلاعیه‌ای صادر کرد و به موجب آن مدیر این شبکه تلویزیونی نیز کنار گذاشته شد.
مدیر پخش شبکه یک عزل شد/ اعلام جرم علیه ۸ نفر

روابط عمومی معاونت سیما در پی خطای صورت گرفته در برنامه سیمای خانواده شبکه یک سیما اطلاعیه‌ای صادر کرد که متن آن بدین شرح است:

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 

رسانه ملی به ویژه سیمای جمهوری اسلامی در ماه‌های اخیر برنامه‌های متعددی در راستای تقویت وحدت امت اسلامی تولید و پخش کرده که برخی از آنها مورد توجه توده‌های میلیونی در کشور‌های مختلف اسلامی قرار گرفت. اولویت موکد رسانه ملی حفظ وحدت و احترام به همه پیروان مذاهب اسلامی است.

 

خطای نابخشودنی و مشکوک صورت گرفته در برنامه روز چهارشنبه سیمای خانواده شبکه یک سیما از لحظه بروز با حساسیت بالا و اقدام سریع و قاطع معاونت سیما و مرکز صیانت و حفاظت سازمان دنبال شد و علاوه بر حذف فوری ویدئوی مذکور از سکو‌های تلوبیون و سپهر وابسته به سازمان صدا و سیما، بلافاصله در تماس با مقام قضایی برای ۸ نفر از عوامل و متخلفین اعلام‌جرم و این افراد به دستگاه قضایی معرفی شدند.

 

همچنین مدیر گروه تولید مربوطه و مدیر پخش شبکه یک سیما از سمت خود عزل شدند. با دستور رئیس سازمان همچنین کمیته‌ای متشکل از مرکز صیانت و حفاظت سازمان، معاونت سیما، معاونت حقوقی و اداره کل بازرسی سازمان به فوریت برای بررسی و پیگیری این موضوع تشکیل شده است و تحقیقات برای شناسایی بقیه عوامل احتمالی ادامه دارد.

 

رسانه ملی هرگونه اقدام تفرقه افکنانه را به شدت محکوم کرده و خواستار پیگیری فوری و قاطع دستگاه‌های امنیتی برای کشف ریشه‌ها و عوامل اصلی این موضوع است.


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.008 seconds.