اگر چه بیش از ده قرن از قدمت برج تاریخی لاجیم می گذرد اما هنوز قدمت و هویت آن برای کمتر مردمی مهم بوده و شاید کمتر مسئولی از استان و شهرستان بداند این بنا در کجا قرار دارد .
بعضی از آنها دوست دارند این بنا باقی بماند و از آن بعنوان هویت مازندران نام ببرند و مردم از آن دیدن کنند و یا اینکه تنها از نام آن در عناوین مختلف فرهنگی ، سیاسی و تفریحی استفاده کنند مانند برج لاجیم جزء 18 روستا منطقه گردشگری استان مازندران – برج لاجیم هویت مازندران و ..... اما سوال اینجاست اگر قدمت تاریخی دارد چند درصد از مردم و مسئولین ما از آن با خبرند . اگر فقط برای مردم علاقمند آن این قدمت مهم است آیا این محقق و گردشگر نیاز به امکانات اولیه از قبیل سرویس بهداشتی – مسکن – راه ارتباطی مناسب و فضای بهتر ندارد .
چرا در بودجه های مصوبات رئیس جمهوری به استان و شهرستان که به گردشگری اختصاص داده شده ردی از برج لاجیم پیدا نمی شود شاید آنچه در اذهان مسئولین ، مهم است جواب سر پا شکسته ای است که به یکدیگر پاسخ می دهند از قبیل در حال اجرای طرح در حال ساخت کتیبه های مصنوعی و......
اما برای مردم مهم است که بدانید چرا این برج به مدت چهار سال در اسارت داربست های میراث فرهنگی است آیا اصلاً سازمانی بنام میراث فرهنگی وجود دارد یا فقط به چند نفر غیر متخصص این نام را دارند تا با افکار مردم بازی کنند سوال اینجاست آیا مسئولین استان اصفهان به همین اندازه به میراث خود بها می دهند که امروزدر اذهان همه مردم وجود دارد .
ما به آینده برج تاریخی روستایمان امیدواریم ولی به همت مردان صدرنشین هرگز دل نخواهیم بست و به کمک مردم فضایی در اطراف آن ایجاد خواهیم کرد که 5 هزار گردشگری که در سال از آن بازدید می کنند در وهله اول متوجه شوند مردم روستا همت داشته اند ولی مسئولین هرگز لطفی به این بنا نداشتند .
مهدی شکوهی
دهیارلاجیم