.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
جزئیات قانون حذف کنکور

رئیس کمیسون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: با تصویب طرح حذف کنکور سابقه تحصیلی دانشجویان در سال اول ۲۵ درصد و در طول ۵ سال به ۸۵ درصد برای ورودی‌ به دانشگاه خواهد رسید.

به گزارش شمال نيوز، محمد مهدی زاهدی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفت‌و‌گو با فارس پیرامون روند حذف کنکور گفت: طرح یک فوریتی حذف کنکور در کمیسیون آموزش حدود 2 ماه پیش تصویب و به چاپ رسیده است و پس از تعطیلات تابستانی مجلس این طرح در دستور کار قرار خواهد گرفت.

وی افزود: حذف کنکور بستگی به این دارد که این طرح به چه صورتی به تصویب مجلس برسد. اگر طرح تصویب شود، موارد آن از سال آینده اعمال خواهد شد.

محمد مهدی زاهدی در ادامه تصریح کرد: با تصویب این طرح، سابقه تحصیلی دانشجویان در سال اول 25 درصد و در طول 5 سال به 85 درصد برای ورودی‌ به دانشگاه  خواهد رسید.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در پایان سخنان خود متذکر شد: البته در برخی رشته‌ها که پرمتقاضی هستند، صرف سابقه تحصیلی ملاک قرار نخواهد گرفت. /ف


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.01 seconds.