.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
دبیر انجمن برنج با انتقاد از عدم اجرایی شدن تفاهم نامه با استاندار مازندران مطرح کرد :
انفعال مدیران جهاد کشاورزی ۳ استان شمالی، آسیب‌هایی جدی را متوجه بازار برنج کشور کرده است / گزارش کوتاهی مدیران جهاد کشاورزی استان های شمالی را تقدیم وزیر جدید کردیم
شمال نیوز: دبیر انجمن تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان برنج ایران گفت: انفعال مدیران جهاد کشاورزی ۳ استان شمالی، آسیب‌هایی جدی را متوجه بازار برنج کشور کرده است.
انفعال مدیران جهاد کشاورزی ۳ استان شمالی، آسیب‌هایی جدی را متوجه بازار برنج کشور کرده است / گزارش کوتاهی مدیران جهاد کشاورزی استان های شمالی را  تقدیم وزیر جدید کردیم

به گزارش شمال نیوز، مسیح کشاورز، دبیر انجمن تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان برنج ایران گفت: بر اساس تفاهم‌نامه میان دولت و بخش خصوصی مقرر شده بود، مشارکت‌کنندگان در طرح خرید برنج ایرانی مشوق‌هایی دریافت کنند تا طرح تداوم یافته و شرایط برای رونق و توسعه بازار و بهبود کمی و کیفی برنج ایرانی فراهم شود.

 

وی ادامه داد: مطابق تفاهم‌نامه منعقد شده با استاندار مازندران و ابلاغ دستورالعمل نحوه مشارکت بخش خصوصی در خرید برنج ایرانی به رؤسای سازمان‌های جهاد کشاورزی ۳ استان شمالی و دستور وزیر جهاد کشاورزی وقت، مشارکت‌کنندگان در طرح خرید برنج ایرانی، مشمول مساعدت برای واردات برنج می‌شوند.

 

کشاورز با تاکید بر اینکه هر ساله میزان واردات برنج متناسب با وضعیت تولید تعیین می‌شود، توضیح داد: تشویقی که قرار بود به عنوان مشوق واردات برنج به شرکت‌ها داده شود از محل واردات تعیین شده در نظر گرفته می‌شد و قرار نبود این تشویق به افزایش واردات برنج منتهی شود.

 

وی افزود: بر این اساس قرار بود سازمان‌های جهاد کشاورزی ۳ استان شمالی، گزارشی از مجموع برنج خریداری شده توسط هر شرکت آماده و در اختیار وزارت جهاد کشاورزی قرار دهند تا معاونت توسعه بازرگانی این وزارتخانه مطابق عملکرد شرکت‌ها به مساعدت واردات برنج اختصاص دهد.

 

دبیر انجمن تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان برنج ایران با اشاره به اینکه از دی ماه سال ۱۴۰۲ تا کنون، هنوز هیچ گزارشی ارائه نشده است، اظهار کرد: در این خصوص چندین جلسه با مدیران وزارت جهاد کشاورزی برگزار و آخرین بار در روزهای آغازین شهریور ماه جاری با حضور معاون توسعه بازرگانی و مدیران جهاد کشاورزی استان‌های شمالی نشستی برگزار و مصوب شد که در اسرع وقت گزارش خود را ارائه دهند اما همچنان چون ۸ ماه گذشته هیچ گزاری ارائه نشده است.

 

وی ادامه داد: آنچه مسلم است انجمن تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان برنج ایران و اعضای آن حمایت از تولید داخل را در اولویت می‌دانند اما باور داریم حمایت از تولید داخل و واردات جهت حمایت از مصرف‌کننده باید منطقی و با در نظر گرفتن اولویت‌ها باشد.

 

کشاورز با بیان اینکه در ابتدای سال ۱۴۰۲ به خواسته و دعوت وزارتخانه و استانداران شمالی، شرکت‌های عضو انجمن در طرح خرید برنج ایرانی مشارکت کردند، تصریح کرد: این مشارکت از یک سو مانع رسوب برنج تولید سال ۱۴۰۱ در انبار کشاورزان شد و از سویی تعدیل و کاهش چشمگیر قیمت برنج ایرانی و بازگشت آن به سفره خانوار ایرانی را فراهم کرد.

وی گفت: با تصویب و ابلاغ دستورالعمل، با مشارکت شرکت‌های بزرگ و توانمند که امکان فرآوری و توزیع مستقیم در فروشگاه‌های زنجیره‌ای خود را دارند در طرح خرید برنج ایرانی در ابتدای زمستان سال گذشته، بازار برنج ایرانی با شوک مثبت و رونق رو به رو شد.

 

دبیر انجمن تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان برنج ایران با اشاره به اینکه انفعال مدیران جهاد کشاورزی ۳ استان شمالی، آسیب‌هایی جدی را متوجه بازار برنج کشور کرده است، افزود: این تعلل و بدقولی از یک سو موجب شده تا شرکت‌ها تمایلی به مشارکت دوباره در طرح خرید برنج ایرانی نداشته باشند و از سویی موجب افزایش قیمت برنج ایرانی می‌شود و معطل ماندن واردات برنج برای تأمین کسری بازار کشور، به سفره بیش از ۵۰ میلیون نفر جمعیت کشور که در دهک‌های کم برخوردار قرار می‌گیرند، آسیب می‌زند.

 

وی با یادآوری اینکه در خصوص این تعلل و کوتاهی مدیران جهاد کشاورزی استان‌های شمالی گزارشی تقدیم وزیر جهاد کشاورزی شده است، تاکید کرد: امروز و با گذشت قریب به ۸ ماه از صدور بخشنامه و تعلل و بدقولی چندباره، وجود دارد.

 

کشاورز گفت: به نظر می‌رسد توقع زیادی نباشد اگر از مدیران جهاد کشاورزی ۳ استان شمالی بخواهیم، برای منافع ملی کشور، حمایت از مصرف‌کننده و کمک به کشاورزان قدمی بردارند، تا پیش از اینکه دوباره وضعیت تولید داخل یا تأمین کسری بازار از محل واردات بحرانی شود، اقدام لازم را انجام دهند.


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();
نظرات خوانندگان :

سید 19 شهريور 1403
به نظر بنده اولین جایی که باید تغییر کنه رئیس جهاد کشاورزی هست . مومنی واقعا در سطح مدیریت این مجموعه بزرگ نیست . وضعیت کشاورزی استان بسیار نامناسب است . کشاورزان به شدت از این موضوع ناراحت هستند و کسی هم پاسخگو نیست
ناشناس 19 شهريور 1403
سامانه کود کشاورزی را باز نکرده اند تا کشاورزان سهمیه کود را دریافت کنند .واقعا هیچ کس به فکر کشاورز نیست .
اصلا جهاد کشاورزی منحل بشه بهتر هست
نا شناس 20 شهريور 1403
سازمان کشاورزی استان مازندران رها شده است / فعلا وقت نداره/ چرا که با تمام توان دنبال تثبیت ریاست خودش هست ، خبر موثق اینکه با نفوذ دیگر همپیمانان خود سخت در حال لابیگری است

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.033 seconds.