.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
پیوند کلیه در افغانستان ممنوع شد
وزارت امر به معروف و نهی از منکر طالبان دستور داده است عمل پیوند کلیه در بیمارستان‌های افغانستان متوقف شود.
پیوند کلیه در افغانستان ممنوع شد

پس از فرمان جدید وزارت امر به معروف و نهی از منکر طالبان، عمل پیوند کلیه در بیمارستان‌های افغانستان متوقف شد.

 

 این تصمیم که حدود یک ماه پیش اتخاذ شده، نه تنها باعث نگرانی در میان بیماران نیازمند پیوند کلیه شده، بلکه جان دو بیمار دیالیزی را در کابل نیز گرفت.

 

طبق اعلام وزارت امر به معروف طالبان، فروش و استفاده اعضای بدن انسان، از جمله کلیه، تحت هیچ شرایطی مجاز نیست.

 

 این تصمیم با هدف حفظ کرامت انسانی و جلوگیری از سوءاستفاده تجاری از اعضای بدن اتخاذ شده است. باوجود اینکه در فرمان وزارت هیچ اشاره‌ای به پیوند کلیه نشده، اما ممنوعیت استفاده اعضای بدن به وضوح اعلام شده است.

 

در بیمارستان‌های خصوصی کابل و هرات، که پیشتر عمل پیوند کلیه را انجام می‌دادند، توقف این عمل‌ها باعث مرگ دو بیمار دیالیزی شده و بیماران دیگر به دیالیز روی آورده‌اند. مسئولان بیمارستان‌ها تأکید می‌کنند که بدون پیوند کلیه، عمر بیماران به طور متوسط بیش از چهار سال نخواهد بود.

 

این ممنوعیت، وضعیت بیماران کلیوی را در افغانستان بحرانی‌تر کرده است. برخی بیماران همچنان از حکومت خواسته‌اند که اجازه انجام پیوند کلیه را بدهد، زیرا دیالیز تنها درمان موقتی است و آنان به شدت به پیوند کلیه نیاز دارند.


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.018 seconds.