.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
عاملان کوری چشم ۹ بیمار پای میز محاکمه
کیفرخواست عاملان نابینا شدن چشم ۹ بیمار در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه در حالی از سوی دادسرای جرایم پزشکی تهران صادر شد که جلسه محاکمه متهمان این پرونده در دادسرای ناحیه ۶ تهران برگزار می‌شود.
عاملان کوری چشم ۹ بیمار پای میز محاکمه

۱۷ مهر سال گذشته ۹ بیمار بعد از انجام عمل آب مروارید چشم در بیمارستان نگاه دچار مشکلات شدیدی شده که برخی نابینا و برخی مجبور به تخلیه چشم خود شدند.

 

با شکایت بیماران بلافاصله پرونده‌ای در دادسرای ویژه جرایم پزشکی تشکیل و بیماران به پزشکی قانونی منتقل شدند.

 

طبق نظریه کمیسیون پزشکی قانونی علت حادثه دستگاهی بود که سرم چشمی را هنگام عمل وارد چشم بیمار کرده بود چرا که دستگاه به صورت کامل ضد عفونی نشده بود و گرچه این اتفاق غیرعمدی صورت گرفته بود، اما باعث عفونت و به‌دنبال آن نابینایی و کوری چشم بیمارانی شده بود که آن روز عمل شده بودند. با مشخص شدن علت حادثه، مسئولان بیمارستان به خاطر سهل‌انگاری در ضد عفونی کردن دستگاه به صورت ۱۰۰ درصد مقصر شناخته شدند.

 

قاضی سعید احمد بیگی، سرپرست دادسرای جرایم پزشکی پایتخت گفت: «باتوجه به اینکه بیماران بینایی‌شان را از دست داده بودند و تعدادی از آنها نیز چشم‌شان کاملاً تخلیه شده بود، کیفرخواست برای مقصران حادثه صادر شد و مسئولان بیمارستان به نسبت حادثه‌ای که برای بیماران رخ داده، ملزم به پرداخت دیه کامل یا نصف دیه کامل به شاکی‌ها هستند.»

 

با صدور کیفرخواست از سوی قاضی دادسرای ویژه جرایم پزشکی، پرونده برای محاکمه و صدور رأی به دادگاه قدوسی (دادگاه کیفری دو) ارجاع شد و قرار است متهمان این پرونده صبح روز شنبه ۶ اردیبهشت پای میز محاکمه بروند و به دفاع از خود بپردازند.


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.011 seconds.